جلاسنج برای ظروف مسی سیاه قلم مدرن
از هرنوع آهنی نمی شود به کارگیری کرد کفگیر آهنی یا حسم یا این که نعل باید کوره ای یا این که ساده خیس همان آتشی و چکش خورده باشد و اگر چند بار آتش چشم باشد خوبتر یون آزاد می کند. در جواب به سوال بعدی، از مس قرمز در صورتی که صحیح به کار گیری شود هیچ ضرری ندارد و در کل از قدیم در کله(ذهن) ما اهل ایران ها جا دیتا اند که ظروف مسی باید «قلع اندود» باشد البته ندامت که قلع در کل برای کبد ضرر و زیان دارد. در کشور های بیرون در کل آشپزخانه ها از مس قرمز استفاده می کنند به شرط آنکه درست استعمال شود آن هم قبل از طبخ خوراک درون ظرف مس قرمزرنگ بایستی تماما حساس نمک و سرکه به شکل غلیظ تمیز و آن گاه شسته شود. اساسی این کار، هیچ مانعی ندارد یعنی می شود بیمه ای کامل. مس اولی فلزی بود که به دست بشر عمل شد و این تاریخ به زمانه طولانی - حدود سال قبل - باز می گردد. این باعث می شود که ارتباط انسان اهمیت مس به قدمتی به قدمت کشاورزی باشد، اگرچه برای تعدادی هزار سال ما به جز شکل دادن به شی ءها تزئینی، عمل متعددی حیاتی آن انجام ندادیم.
با نگاه کردن به بدنه این ظروف متوجه میشوید، تعداد جای چکشهای بازخورد کرده به آنها، در مقایسه اهمیت ظروف مسی کاملا چکشکاری شده کاهش است. این گونه از ظروف مسی از مدلهای ماشینی گرانتر و از مدلهای تماما چکشکاری شده ارزانتر میباشند چون نسبت به آنان وقت و انرژی کمتری از مسگر میگیرند. اگر ظروف مسی منزل شما براقیت خود را از دست دارد تمام سطح آن را با سس گوجه آغشته کنید چندین دقیقه ای دوران بدهید و آن گاه آبکشی کرده کلیدی یک دستمال قابل انعطاف خشک نمایید و ظرف مسی براقی تحویل بگیرید. همین طریق اگرچه مانند مورد نخستین تداوم بالایی ندارد ولی راحتی انجامش برهان خوبی به جهت گزینش آن موقع کدر شدن ظروف مسی است. اگر از قابلمه مسی برای پخت و پز استفاده میکنید و به استدلال شعله دوچندان گاز یا این که ته گرفتن طعام قصد سیم کشیدن آن را دارید دست نگه دارید! برای براق نمودن خط مش بیرونی قابلمه مسی یا این که تابه مسی خود از طرز هایی که در ادامه ابلاغ می شود استعمال کنید.
دستهبندی نشده
اما از استعمال از شوینده های کلیدی قدرت سایندگی بالا دوری کنید. در ظروفی که لایه پوششی آنها از در بین رفته نباید پخت و پز کرد در همین رخ در گیر مسمومیت مس می شوید که علایم آن تهوع، استفراغ و اسهال است. در صورتی که می خواهید لکه ای از روی ظرف مسی پاک کنید، بر روی آن یک برش پیاز بمالید تا ریلکس تمیز شود. راز همه این خوشمزگی ها در خصوصیت های فلز مس و رسانایی دوچندان مضاعف آن است.اما کلیدی این حال، پیاله مسی خالی از نقص هم نیستند.
ایوار (لیوان و قندان مسی)
بعد از آن، به وسیله یک دستگاه دمنده، ظروف مسی را حرارت ارائه می کنند تا خشک شده و گرم شوند و آنگاه از همین فرایند نوبت به قلع اندود نمودن میرسد. همین مدل ظروف مسی، در بین ظروف ماشینی و ظرف های چکش کاری شده قرار میگیرند. این ظروف، ابتدا بوسیله ماشینآلات مخصوص، خمکاری شده و شکل میگیرند؛ بعد به وسیله مسگران چکشکاری میشوند.- در سرانجام سفارش می نماییم برای پخت پز و مصرف روزمره از این ظروف استعمال نکنید.
- علاوه بر نکاتی که در ضمن خرید ظروف مسی اصلی پیدا می نمایند شما باید به نکته ها مراقبت از همین محصول، بعد از آن از خرید هم اعتنا ضروری را داشته باشید.
- 6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی تن اهمیت صابون پیشنهاد می شود،ولی دوش گرفتن حساس آب دوچندان داغ شما را از ویروس مصون نگه نمیدارد و حتی میتواند به شما زخم برساند.
- هر کدام از این ظروف مسی حیاتی ویژگی های ظاهری میباشند که پی بردن آنها، در تشخیص اصالت مس به شما کمک میکند.
- 9ـ از آب گرم و اسکاچ های نایلونی به جهت شستشوی ظروف مسی به کار گیری نمایید و از شستن همین ظروف اصلی شوینده های حیاتی قدرت سایندگی بالا پرهیزکنید.