یاد بگیرید دقیقا چگونه حلقه شنا بادی را در 2 روز بهبود دادم

در سال ۱۳۲۰ هجری خورشیدی کلپ آریانا به وجود آمد در همان سال جشن استقلال در چمن حضوری کابل برگزار گردید؛ و یک

توسط مدیر سایت در 7 اردیبهشت 1402

در سال ۱۳۲۰ هجری خورشیدی کلپ آریانا به وجود آمد در همان سال جشن استقلال در چمن حضوری کابل برگزار گردید؛ و یک تیم فوتبال از هندوستان به کابل دعوت گردید. این مسابقه با حضور زیاد تماشاچیان همراه بود؛ که در نتیجه بازی ۳ بر ۱ به نفع تیم هندوستان خاتمه یافت؛ که از جانب افغانستان همان یک گول را عبدالغفور ساجر به ثمر رساند. تیم کریکت افغانستان با شکست تیمهای فیجی، جرزی، هنگ کنگ و ایتالیا به قهرمانی این مسابقات رسید و فرصت راه یافتن به دور سوم (Division Three) رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۱ آرژانتین را به دست آورد. نخستین مسابقات پرورش اندام با معیارهای پذیرفته شده بینالمللی در سال۱۳۵۵ خورشیدی در کابل ننداری در سه کتگوری قد بلند، قد متوسط و قد کوتاه برگزار شد که در کتگوری قد بلندها استاد شمسالله رحیم پایهگذار پرورش اندام در افغانستان مقام اول، استاد حبیب غفوری مقام دوم و استاد عزیز مقام سوم، در کتگوری قد متوسط استاد رحیم بره کی مقام اول، استاد حیات الله مقام دوم و استاد تاج محمد مقام سوم و در کتگوری قد کوتاه استاد هدایت الله حبیب مقام اول، استاد وحید الله مقام دوم و استاد صادق مقام سوم را به دست آوردند. Th᠎is c​ontent h as been created ​by GSA C​ontent Gener ator DEMO᠎.

در زمان سلطنت امیر امانالله خان پهلوانان نامور و استادان این رشته روی کار شدند که عبارت بودند از: خلیفه امیر جان؛ خلیفه نظام؛ خلیفه رحیم بودند. اولین سفر خارجی تیم ملی والیبال کشور افغانستان در سال ۱۳۵۳ هجری شمسی به تاشکند (اتحاد شوروی سابق) بود که اعضای ان تیم عبارت بودند از عبدالقدیر چپ، آدم خان قوای هوای، تجلی نفت وگاز، صوفی عبدالحمید، عطا الله، عبدالله نوابی، حمید منگل، محمد ایوب خشک، بازمحمد، طاهر سبز، عبدالعلی پنجه و جان علم خان بودند. دوره اول: جوانانی چون محمد منیر، حیدر کاکو، سلطان شور نول، اکرم بازو، وحید نواسه جعفر خان و عبدالله یعقوبی به صفت پیشگامان این رشته بوده که بعداً به ایجاد کلبها آموزشی این رشته پرداختند. ورزش کاران چون خیبر فرازی، ذبیحالله احمدی، سید وهاب، حبیبالله، احمدسمیع حسنزاده، حمیدالله حیدری در ورزش شطرنج شهرت خوبی دارند. فعلاً رئیس فدراسیون ملی شنای افغانستان آقای سید احسان الدین طاهری میباشد که پس از انتخابات کنگره شنای افغانستان، برای چهار سال انتخاب شد. بازیکنان نام دار آن دوره عبارت بودند از: تاج محمد؛ محمد نادر نورزاده؛ عبدالحمید صوفی؛ ولایت خان، عبدالله نوابی؛ عطاالله؛ محمد نعیم دنگ؛ آدم خان؛ تجلی نفت و گاز؛ سید منورشاه و غیره میباشد. سرپرستی فدراسیون پرورش اندام را بعد از وفات استاد عبدالله یعقوبی، تاج محمد آریا فیضی که از ورزشکاران سابقه دار این رشتهاست تا انتخابات سراسری به عهده داشت و از چند سال بدینسو ریاست فدراسیون پرورش اندام را آقای باور هوتک به عهده دارد.

همینطور این تیم ورزشی در سومین دور بازیهای آسیایی ساحلی در کشور چین، توانست مقام قهرمانی این رقابت را از آن خود سازد؛ و این دستآوردهای مهمی میباشد که بعد از سال ۱۳۸۰ از این فدراسیون به چشم میخورد. به این ترتیب تیم ملی کریکت افغانستان با یک باخت و چهار برد، به مقام نخست این بازیهای دست یافت. تیم ملی سافتبال زنان چین پس از کسب مقام چهارم در مسابقات آسیایی سافتبال زنان ۲۰۱۷، به بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ راه یافت. پهلوانان افغان برای نخستین بار پس از کسب عضویت در خانواده المپیک بینالمللی در سال ۱۹۳۴ میلادی روانه بازیهای المپیک شدند که نتایج ورزشکاران افغان قناعت بخش خوانده شد. ریسمان کشی یکی از بازیهای ملی افغانستاناند. یکی از علتهای که این ورزش رشد نمود بازی به شرط بود که به نام والیبال تجارتی مشهورشد. طبق معلومات ریاست فدراسیون پرورش اندام حدود ۱۱۵۰کلپ پرورش اندام در سطح کشور وجود دارد که ۲۰۰کلپ آن در کابل فعالیت میکند. در حین رقابتها وقت تعیین نبود، داور در میدان موجود نبود، وزن کشتی گیران معلوم نبود، هیچ گونه قوانین برای بازی وجود نداشت، مسابقه میان یک جوره به ساعتها دوام مینمود و مسابقه تا زمانی ادامه میداشت تا پشت یک پهلوان به زمین اصابت میکرد یا یکی از حریفها به دیگرش تسلیم میشد.

پهلوانان دران زمان با پای برهنه، و با یک نیکر تا سر زانوهای شان دراز میبود به رقابت میپرداختند؛ و این رقابتها بیشتر در باغ عمومی شهر کابل برگزار میشد. زمانیکه فارغان انستیتیوت تربیت بدنی و سپورت در معارف و کلبهای ورزشی ایفای وظیفه نمودند تیمهای متعددی را ایجاد کردند که اینکار باعث رشد هرچه بیشتر والیبال در کشور گردید. مکتب تربیت بدنی در مراحل اول از طرف متخصصین داخلی و خارجی ایجاد گردیده و در همانجا تدریس والیبال نیز صورت میگرفت و در سال ۱۳۳۵ هجری شمسی برخی متخصصین کشورهای مختلف همچو ترکیه، جاپان، آلمان، آمریکا و اتحاد شوروی سابق به مکتب سپورت جهت آموزش بیشتر امور تدریسی رسماً استخدام گردیدند. این ورزش در مراحل اول توسط یک تعداد از مربیان خارجی در معارف افغانستان راه یافت. افغانستان در سال۱۳۱۵ میلادی عضویت جهانی فوتبال را به دست آورد و در سال۱۳۲۴ میلادی افغانستان به عضویت کنفدراسیون آسیایی پذیرفته شد. فدراسیون پرورش اندام با معیارهای پذیرفته شده جهانی در سال ۱۳۸۲ خورشیدی عضویت فدراسیونهای آسیایی و جهانی پرورش اندام را کسب کرد و ورزشکاران برتر پرورش اندام توانستند که در نخستین رقابت بینالمللی در بحرین شرکت کنند و از خود شایسته گی نشان بدهند.

هنگامی که شما این مقاله را دوست داشتید، مایل به اطلاعات بیشتری در رابطه با تیوپ شنا وب سایت خود باشید.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن