شاخص‌ها شما در بازوبند شنا یک ایده‌آل

ماییس میناسیان، شاهین و شاهرخ بیانی، رضا نعلچگر و رضا رجبی از جمله جوانان تازهراهیافته به تیم تاج در این فصل بودند. رضا عادلخانی نیز پس از چند سال بازی در اروپا از ابتدای فصل ۱۳۵۲ بار دیگر پیراهن تاج را پوشید. پیوستن جمعی از بزرگان تاج به تیم شهباز تهران نیز از رویدادهای مهم فصل ۵۵−۱۳۵۴ فوتبال ایران بود. خداحافظی کارو حقوردیان از رویدادهای مهم این فصل بود. در خرداد ۱۳۵۲ و پیش از آغاز لیگ سراسری، یک دوره تورنمنت چهارجانبه با نام «جام اتحاد» برگزار شد که تاج با شکست دادن تیمهای عقاب و پرسپولیس و تساوی در برابر پاس به عنوان قهرمانی دست یافت. هر دو گل ایران در این مسابقات توسط ملیپوشان تاج به ثمر رسید. در این مسابقات، از حضور تیمهای همنام جلوگیری به عمل آمد و تیمهای تاج اهواز و تاج آبادان که جواز حضور در جام تخت جمشید را به دست آورده بودند، به دلیل همخانواده بودن با تاج تهران از شرکت در مسابقات منع شدند. بایگانیشده از اصلی در ۱۵ سپتامبر ۲۰۱۲.  C on tent was created  wi th GSA Con te nt Generator Demoversi᠎on!

روزنامه گل. ۱۵ مرداد ۱۳۸۸. بایگانیشده از اصلی در ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۳. بایگانیشده از اصلی در ۲ مارس ۲۰۲۱. بایگانیشده از اصلی در ۲ ژانویه ۲۰۱۴. اما در نهایت بازیها با حضور هفت تیم از تهران و پنج تیم از شهرهای دیگر برگزار شد. ۱۳۴۲ لیگ تهران برگزار نشد. ۱۳۵۱ قهرمان لیگ تهران (دهمین عنوان). قهرمان مسابقات باشگاهی قهرمانی آسیا (نخستین عنوان). قهرمان جام منطقهای ایران (تنها عنوان جام منطقهای و نخستین عنوان لیگ ایران). صعود از مرحله مقدماتی جام منطقهای ایران. جام منطقهای ایران برگزار نشد. ۱۳۲۹ لیگ تهران برگزار نشد. تاج پیش از حضور در مسابقات تهران در شهریور و مهر ۱۳۵۰ در یک جام دوستانه با نام جام دوستی شرکت کرد و با پیروزی ۳-۲ برابر پاس در دیدار فینال قهرمان آن مسابقات نیز شد. روزنامهٔ استقلال جوان. بایگانیشده از اصلی (PDF) در ۲۶ دسامبر ۲۰۱۶. ↑ «تاریخچهٔ لیگ (۷): پاسیها قهرمانی را تکرار کردند» (PDF). قهرمانی تیم تاج در جام تخت جمشید ۱۳۵۳ دومین قهرمانی این تیم در مسابقات سراسری فوتبال ایران بود. به دنبال تعطیلی مسابقات فوتبال در ایران جکیچ مربی تاج ایران را ترک کرد و در امارات به مربیگری مشغول شد. جکیچ واپسین سرمربی باشگاه تاج در دورهٔ پیش از انقلاب بود و تا تابستان سال ۱۳۵۷ و تعطیلی مسابقات فوتبال به دلیل اوجگیری انقلاب ایران، این سمت را در اختیار داشت.

↑ ۳۶٫۰ ۳۶٫۱ «تاریخچهٔ شاهین، فصل چهارم؛ انحلال باشگاه به نقل قول از مهندس خواجهنوری (موضع رسمی بازوبند اینتکس باشگاه)». شهباز در واقع همان شاهین تهران بود که به دلیل ممنوعیت فعالیت با نام شاهین، پس از ۸ سال با نام شهباز به سطح اول فوتبال ایران بازگشته بود. از جمله افراد بانفوذی که برای بازگرداندن شاهین به عرصهٔ ورزش، ولو با نامی دیگر، تلاشهایی انجام دادند، پرویز خسروانی رئیس باشگاه تاج بود. در ترکیب تیم ملی ۹ نفر از ۲۰ بازیکن عضو باشگاه تاج بودند و این در حالی بود که منصور پورحیدری دیگر بازیکن تیم تاج از حضور در تیم ملی انصراف داده بود تا جا برای جوانان باز شود. ↑ بر اساس آییننامه و مقررات مسابقات در آن سالها تیمی که از مسابقه دادن خودداری مینمود با نتیجهٔ ۰−۵ بازنده اعلام میشد. در اردیبهشت ۱۳۵۶ تیم جوان تاج با نتیجهٔ ۳−۰ تیم پر مهرهٔ پرسپولیس را شکست داد و شگفتی دور رفت لیگ پنجم تخت جمشید را آفرید. روزنامهٔ استقلال جوان. ۱۱ مرداد ۱۳۹۱. ↑ لارودی، اردشیر (۱۱ مرداد ۱۳۹۱). Th​is w​as creat​ed ​wi th G SA Content  Gen erator DEMO!

روزنامه گل. ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱. روزنامه اطلاعات. ۲۶ خرداد ۱۳۵۲. بخشی از این بازیکنان به همراه تعدادی دیگر از جوانان تیمهای پایهٔ تاج در قهرمانی تیم ملی فوتبال جوانان ایران در آسیا در ۱۳۵۲ نقش داشتند. فصل ۱۳۵۲ با حضور تاج در نخستن دوره جام تخت جمشید همراه بود. در این فصل مصطفی مسلمی، جهانگیر کوثری و سعید مراغهچیان بازیکنان تازهراهیافته به تیم اول تاج بودند. حسن روشن، سعید باغوردانی، حسن نگارش، پرویز مظلومی، علی گیوهای، آندرانیک اسکندریان و هادی نراقی از جمله جوانانی بودند که در این دوره به تیم اول باشگاه راه یافتند. جام نیوز. بایگانیشده از اصلی در ۱۸ ژانویه ۲۰۱۴. از دیگر اتفاقات فصل ۱۳۵۱ چهارمین و آخرین حضور تاج در جام میلز بود. در آن زمان، سیستم جوانان و تیمهای پایهٔ باشگاه تاج به گونهای سازمان یافته بود که به ندرت بازیکنی در ردهٔ بزرگسالان از باشگاههای دیگر به ترکیب تاج راه پیدا میکرد و عمدهٔ نیازهای تیم اصلی باشگاه از تیمهای پایه و زیرمجموعهٔ تاج برآورده میشد. ↑ «تاریخچهٔ لیگ (۴): تاج قهرمانی را پس گرفت».