چرا از کودهای کشاورزی استفاده می کنیم؟

یک کشاورز اصلی تجربه می تواند از بر روی ظواهر خاک و بافت خاک به شور شدن آن پی ببرد. با همین روش پیش از استفاده

توسط GISOOYEKHABAR در 1 دی 1401
یک کشاورز اصلی تجربه می تواند از بر روی ظواهر خاک و بافت خاک به شور شدن آن پی ببرد. با همین روش پیش از استفاده از بهترین کود برای زمین های شور، می توانیم مواد گزینه نیاز خاک، میزان مصرف و گیاهان مناسب برای کشت در زمین را بدانیم. پس از دریافت سرانجام می توانیم حساس یک مشاوره باغبانی مشورت کنیم و تعبیر و تفسیر نتیجه آزمایش خاک را به آن ها بسپاریم. منشاء تامین کننده نیتروژن در این فرآیند گاز نیتروژن مولکولی اتمسفر و مبداء تامین هیدروژن گاز طبیعی، نفت یا زغال سنگ می باشد. گاز آمونیاک ایجاد شده در نحوه هابر – بوش به عنوان ماده نخستین و حیاتی به جهت ساخت کودهای نیتروژنی از گزاره اوره، کود سولفات آمونیوم، نیترات آمونیوم و یا اوره- آمونیوم- نیترات به کارگیری می شود. گوگرد موجود در سولفات آمونیوم علاوه بر نقش تغذیه ای که برای محصولات کشاورزی دارد، می تواند موجب اصلاح وضعیت شیمیایی خاک را نیز آماده آورد.
  • گرچه یک عدد دیگر از مهم‌ترین نکاتی که بایستی در کارها مربوط به کشاورزی و باغبانی به آن توجه کرد، خرید کود مناسب و استعمال از خاک مرغوب است.
  • در همین رخ فسفر در خاک سطحی تثبیت می شود و در دسترس ریشه قرار نمی گیرد.
  • به طور کلی بهترین زمان برای استعمال از انواع سموم دفع آفات و کود، عصر یا شروع صبح تا 8 صبح است.
  • همان‌طور که در بالا گفتیم کودها مبداء بسیار مهمی به جهت تامین عنصرهای گزینه نیاز خاک به شمار می‌روند.
  • شستشوي بر اضافي از خاك سهل وآسان تر و اصلی مقدار آب آبياري كمتر امكان پذير است.
  • در صورتی که کود بیولوژیک می تواند فاقد همین معایب باشد و راستا را به جهت پرورش محصولات تندرست آماده کند.
بنابراين برچسب سموم و آزمون اختلاط می تواند بهترین راهنما درباره اختلاط ترکیبات گزینه لحاظ باشد. اوره، نیترات پتاسیم و سولفات منیزیم، اختلاط موفقیت‌آمیزی دارای عمده آفت‌کش‌ها در ساخت گیاهان زینتی داشته‌اند. نیتروژن و پتاسیم به شکل نسبتا پر سرعت از طریق برگ گیاه جذب می‌شوند. گیاهان اهمیت برگ‌های ظریف‌تر و نرم‌تر، تمایل اکثر و موثرتری نسبت به گونه‌های دارای برگ و پوست ضخیم و مومی برای جذب مواد مغذی دارند. غلظت موضعی عناصر غذایی در روشچال کودنسبت به نحوه پخش سطحی بیشتر می باشد. در طریق چال کود کود اصلی حجم یه خرده از خاک مخلوط می شود در حالی که در روش‌های دیگر کود اهمیت کل خاک ادغام می‌شود.

انواع اسید های آمینه و کاربرد آن‌ها در علم ها کشاورزی

کودهای معدنی بخش اعظم به صورت گرانوله و جامد تهیه و تنظیم می‌شوند، که سبب می شود از حیث حمل و نقل و به کارگیری توسط کشاورز مطلوب باشند. گیاهانی که در خاک های فقیر و تغذیه نشده کاشته می شوند، اکثرا کوچکتر خیس از گیاهانی میباشند که در خاک های سالم و کار کشته کاشته شده اند و رویش کمتری دارند. کودهای آلی نظیر فضولات حیوانات و کمپوست قرن ها آیتم به کارگیری قرار گرفته اند و مبداء ارزشمندی از مواد مغذی و مواد آلی می باشند که سبب ساز تقویت ساختار خاک می‌شوند. از آنجا که گیاهان قوی به جذب مستقیم نیتروژن از هوا نیستند، خاک تنها وسیله دستیابی به این ماده مغذی دارای است. چنانچه خاک از حیث نیتروژن فقیر باشد، کودهای نیتروژن دار برای تقویت همین کمبود ضروری است. دسته‌بندی نشده برخی مواقع کودهای تجارتی را به شکل ترکیبی از عناصر ذکر شده مهیا می کنند.درصد عنصرها همین کودها اساسا کاهش هست و بخش زیادی از حجم را بقیه مواد به جز موادتشکیل دهنده بالا رخ می دهند. توتون، گوجه فرنگی، گندم، نخود فرنگی، کاهو، کلم، هویج، چغندرقند، جو، ذرت، سیب زمینی و پنبه به مقدار کلر آلرژی نشان می‌دهند. در محیط‌های کشت، نبود کلر کلیدی کاهش رویش ریشه ملازم بوده و مصرف فراوان آن هم سبب ساز ارتقاء سمیت گیاه می‌شود. بر حسب تحقیقات صورت یافته، عناصر مورد نیاز گیاهان شامل ١٦ دسته می باشد. زیرا نیاز گیاه به همین عنصرها در مقایسه اهمیت بقیه عناصر، بسیار فراوان است. این عناصر (ماکرو المنت) عبارتند از نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و گوگرد.

افزایش ۲ دلاری نفتا

این فاکتورها سبب می شود تا زمان مصرف کود، طریق و زمانه پخش و موردها مصرف کود گوناگون باشد. اکثر مواقع % فسفر کودهای شیمیایی را به صورت درصد اکسید فسفر می آورند. اسید فسفریک که از تفکیک مواد آلی خاک بدست می آید قابلیت و امکان جذب به گیاه را داراست ، ولی به رخ کود شیمیایی به کارگیری نمی شود. بخش متعددی از کود فسفره ای که به خاک می دهیم از روش کلسیم در خاک های قلیائی و از نحوه آهن و آلومینیم در خاک های اسیدی ثابت می شود.

اطلاعات تماس

مواد هيوميکي کلات کننده هاي کار کشته موادسازنده ميکرو مثل آهن، روي، منگنز و مس بوده و علاوه بر افزايش قابليت جذب دسترسي گياه به اين موادسازنده را به طور قابل توجهي افزايش مي دهد. ترکيبات هيوميک دارای اتصال تیم هاي حاوي اکسيژن خویش به موادتشکیل دهنده ميکرو سبب کلات شدن اين موادسازنده مي شود. مواد هيوميکي کلر و سديم خاک را به خویش جذب کرده و در شکل لزوم در اختيار گياه قرار مي دهند. اتصال مجموعه کربوکسيل مواد هيوميکي به کود کشاورزی کاتيون Ca2+، Mg2+، Na+ و k+ اثر شوري اين کاتيون ها در خاک را خنثي کرده و در نهايت سکو شوري خاک را کمتر مي دهند. مواد هيوميکي در ابتدا اهمیت بهبود ساختار خاک رخنه پذيري و نگهداري آب را تسهيل کرده و دارای تشکيل پيوند با مواد معدني خاک مثل شبکه اي اسفنجي فعالیت مي نماید که ظرفيت نگهداري آب را تا 7 برابر افزايش مي دهد. • اسيد هيوميکيک مرجع خوب از فسفات و کربن میباشد و باعث تحريک جمعيت ميکرو فلور مي شود.

تاثیر نیتروژن و گوگرد بر رویش گندم

پس رساندن pH خاک به این مقدار این امکان را دارااست که در تقویت محلول بودن و جذب فسفر تاثیر گذار باشد. تحول pH خاک در خاک های اسیدی حیاتی افزودن آهک و در خاک های قلیائی حیاتی افزودن گوگرد یا کود درختان کودهای اسیدی صورت می گیرد. به کار گیری کود حیوانی هم می تواند در برطرف کردن نبود pH خاک نافع باشد. کود زیستی به میکروارگانیسم هایی گفته می شود که در پرورش و باروری خاک نقش ویژه ای دارند.

مزایای استعمال از کودهای شیمیایی

در همین در میان اوره متداول‌ترین منبع تغذیه ازت در ایران و بقیه بخش ها هست. نیترات آمونیوم کلیدی ۳۳درصد ازت و سولفات آمونیوم شامل ازت و ۲۴ درصد گوگرد، از دیگر منابع برای برطرف کردن کمبود ازت گیاهان هستند. کود شیمیایی را باید یکی از از رایج‌ترین و به‌نوعی اصلی‌ترین مدل کود در دربین کشاورزان از دوران مبارزه جهانی دوم به آن‌گاه دانست و دلیلش دسترسی آسان، به کارگیری دارای حجم کم ولی بازده بیشتر، راحتی کار حیاتی آن و هم قیمت پایین‌تر نسبت به سایر کودها است. کود شیمیایی، از مواد معدنی تشکیل‌شده که به‌آسانی جزء‌جزء‌کردن و جذب میشوند و به‌صورت صنعتی تولید و به اشکال متفاوتی مانند پودر، گرانولِ، محلول و گاز عرضه می‌گردند‌. بعلاوه، بسیاری از کودهای نیتروژنی از گاز طبیعی بدست می‌آیند و مهم توجه به موقعیت اوکراین و روسیه و اختلال در بازار صادرات گاز، عرضه همین کودها هم کلیدی کمبود مواجه شده و بها آن‌ها ۳۰ تا ۷۰ درصد اهمیت اعتنا به نوعشان بالا رفته‌است.

طریقه مصرف کود آلی در مزارع

از بیشتر ترین مثال های کود کشاورزی که در تراز بازار ارائه می شود، سولفات پتاسیم و پتاس حجیم شده است. به استدلال داشتن پتاسیم، نیتروژن و فسفر که از مهمترین عناصر مورد نیاز گیاهان هستند، مالامال طرفدار هست و جزو اولویت کشاورزان برای خرید کردن کود می باشد. کود ارگانیکبه کودی گفته میشود که بدون دخالت مواد شیمیایی و ... ساخت می گردد و مواد مغذی آیتم نیاز درختان و گیاهان کشاورزی را به ریشه در خاک می‌رسانند. دوست داران گل و گیاهان آپارتمانی و اشخاصی که حفظ از باغچه های ریز در منزل هایشان سرگرم هستند، دست‌کم یکبار اسم کود سه بیست به گوششان خورده است. استفاده از کود حیوانی در خاک های ماسه ای خیلی سبک یا خاک های رسی که بیش از میزان سنگینند، مطلوب است. همچنین افزودن همین نوع کود به میزان فراوان به خاک های کهنه و فرسوده موجب تصحیح خاک می شود و منجر می شود میزان مرغوب بودن مناسبی پیدا می کند.

پخش سطحی کود

در حقیقت باید این طور گفت که آن مدل از مواد شیمیایی که به صورت طبیعی به دست آمده اند در کشاورزی ارگانیک و در حاصلخیز کردن خاک یا حفاظت گیاهان و پرورش دام، به کارگیری می شوند. در در بین مواد مغذی اصلی، گیاهان به نیتروژن (اصطلاحا ازت یا اوره) بیشترین نیاز را دارا‌هستند و علت عمده‌ی آن استحکام‌بخشی و افزایش باروری است. در صورتی که فقدان نیتروژن وجود داشته باشد، برگ‌ها زرد رنگ و رنگ‌پریده شده و پرورش متوقف می‌شود. گیاهان زارعی در ارتفاع چرخه‌ی پرورش و نمو، نیاز به مقدار متعادلی مواد مغذی دارند. بخش اعظمی از این مواد مغذی را می‌توان در خاک یافت، البته اکثراً مقدار این مواد برای برداشت‌های کافی نیست. موقعیت خاک و آب و هوا هم می‌تواند محدودکننده‌ی جذب مواد مغذی بوسیله گیاه در فرایند اهمیت رشد باشد. سفت شدن خاک، کمتر تخلخل، شوری بیش از حد و نیز شکنندگی خاک از دیگر تاثیرات منفی کودهای شیمیایی در بستر کشت است. کاربرد کودهای سولفات آمونیوم به عنوان یک مبداء دوچندان خوبی از گوگرد به فرم سولفات و نیتروژن به فرم آمونیوم به جهت تامین نیازهای محصولات گوناگون اثبات شده می باشد و همین دو عنصر دارای به راحتی در دسترس گیاهان قرار می­گیرند. بر خلاف گوگرد عنصری، گوگرد به فرم سولفات به راحتی در دسترس ریشه­های محصول قرار می­گیرد و دسترسی ریشه به مواد مغذی آیتم نیاز را بلافاصله پس از مصرف مهیا می­کند. نیتروژنی که به فرم آمونیوم در این کود موجود می­باشد نیز فورا به جهت جذب در دسترس ریشه قرار می­گیرد و در برابر تلفات نیتروژن حاصل از آبشویی، تبخیر و دنیتریفیکاسیون مقاومت می­کند. با اعتنا به مقدار کود، روش کود دهی، نوع بافت خاک و تعداد دفعات مصرف، مقداری از کود فسفره در سال‌ اول و سال‌های سپس به جهت گیاه باقی می‌ماند. مونو آمونیوم فسفات و مونو پتاسیم فسفات دو رخ رایج از همین گونه کودهای شیمیایی هستند. بنابراین استفاده از کود هم اندازه برای زمین رسی و شنی موجب اتلاف کود مصرفی می‌شود (حسین آبادی، 1387). برای باروری خاک در کشاورزی ارگانیک از کمپوست، کودهای حیوانی و کودهای آلی استعمال می گردد. در این کشاورزی زمین دچار کمترین دستکاری نظیر شخم زدن می شود و از کودهای بیولوژیکی، تناوب کشت مناسب، گیاهان پوششی و… استفاده می شود. به جهت تولید کودهای شیمیایی بایستی از منابع مرمت نشدنی نظیر نفت استفاده کرد و در کشاورزی ارگانیک از این مواد به کارگیری نمی گردد. کود شیمیایی به جهت رویش گیاه اضطراری می باشد اما ممکن میباشد خاک غنی باشد و مقدار نیاز خیلی ناچیز یا صفر باشد . برای این‌که همه چیز به طور مهندسی شده و دقیق پیش رود و گیاهان شما مدام تندرست بمانند باید از چگونگی مصرف کود شیمیایی داده ها دقیقی داشته باشید. محصولاتی که اهمیت کود شیمیایی سفید رشد می کنند از کیفیت خوبی کود گیاهان برخوردار می باشند بدین ترتیب درصورتیکه تا بحال از همین محصول به کار گیری نکرده اید بهتر می باشد حساس یک مهندس کشاورزی و یا از کشاورزانی که از این محصولات به کار گیری کرده اند بپرسید. در صورتی که شما یک کشاورز یا باغبان میباشید احتمال دوچندان دوست دارید که محصولات شما بازدهی بیشتری داشته باشد و از میزان مرغوب بودن بالاتری برخوردار باشد.

با هدف حمایت از کشاورزان، ماشین آلات صنعتی در بورس جنس عرضه می شود

این ترکیبات فراوان سمی میباشند و به جهت تندرست انسان خطر آفرین می باشند . ۲- برای هر ۱۰۰۰ کیلوگرم کود حیوانی ۱۵۰ کیلوگرم، گوگرد معدنی زرکوه را درون تانکری بصورت دوغ تقریبا رقیق، مهیا نموده و پس از نیز زدن بر بر روی مرحله کود حیوانی بپاشید. یکی از از فاکتورهای مهم که تندرست فضای سبز و باردهی آن ها را انتخاب خواهد کرد،بهترین روزگار کود دهی به فضای سبز است. در برخی کشورها آن گاه از انجام مقدماتی بروی آن، از مدفوع انسانی به تیتر کود در مزارع کشاورزی استفاده می‌شود. مصرف کودهای مناسب، به میزان حساب شده، در زمانه صحیح و اساسی طرز و جایگذاری صحیح سبب ساز به ارتقاء مقدار تولید، ارتقاء سودآوری فعالیت های کشاورز، ارتقاء تندرست جامعه و ثبات اکثر چرخه تولید محصولات کشاورزی خواهد شد. بدون افزودن کودها، کارایی متاع و بهره وری کشاورزی به طور قابل توجهی کمتر می یابد. به همین عامل میباشد که از کودهای معدنی برای کامل شدن ذخایر مواد مغذی خاک با مواد معدنی استعمال می شود که می توانند به شتاب جذب شده و به وسیله محصولات استعمال شوند. همانطور که انسان ها برای رویش توانا و سالم به مواد معدنی و مواد مغذی لازم نیاز دارند، محصولات زراعی دنیا هم نیاز دارند. تجارت کلیدی ما در ساخت کود با بهره وری کشاورزی و ساخت مواد غذایی ارتباط تنگاتنگی دارد. اسید فسفریک ازاد دراثر خنثی شدن، فسفات هیدروژن کلسیم ساخت می کند (فرآیند سولفونیتریک). می‌توان اهمیت ادغام «کودهای مستقیم» شامل کود نیتروژن، فسفات و پتاسیم و مخلوط نمودن آن‌ها کودهای ترکیبی ساخت. نباید مهم یکبار کوددهی انتظار داشته باشید که درخت یا گیاه شما پرورش یک‌سری برابری داشته باشد. کوددهی اگر در زمان مطلوب کلیدی مقدار مناسب و زمان تکرار مناسب به کارگیری شود مطلقا اثر خواهد داشت. تحلیل رگرسیونی لجستیک نیز نشان داد سه متغیر سابقه کار کشاورزی، شناخت کشاورزان اهمیت کشاورزی ارگانیک و مقدار درآمد سالانه، حدود 5/64 درصد از تغییرات دیدگاه کشاورزان به کشاورزی ارگانیک را تبیین می‌کنند . پیش زمینه علم کشاورزی در اشخاص اثر معنی­دار و مثبتی بر احتمال رغبت به پرداخت هزینه­ی مازاد آنان به جهت محصولات غذایی تندرست نسبت به انواع متداول دارااست . هدف همین تحقیق تحلیل مشکلات و موانع تولید محصولات ارگانیک و دست اندرکاران مفید بر آن از نگرش کارشناسان جهاد کشاورزی استان زنجان بود. در گزینه کود حیوانی هیچ انحصار خاصی در مقدار مصرف وجود ندارد و می توانید هرچقدر که در توانتان می باشد آن را تهیه کنید و به زمین بیفزایید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن