روشهای تولید میوه خشک یا خشک کردن میوه ها - مجله کا اچ پرو

آلبالو یکی از از میوه های قرمز‌رنگ رنگ و پر خاصیت که به رخ میوه خشک هم در بازار موجود است. خواص: سرخالوی خشک د

توسط GISOOYEKHABAR در 2 بهمن 1400
آلبالو یکی از از میوه های قرمز‌رنگ رنگ و پر خاصیت که به رخ میوه خشک هم در بازار موجود است. خواص: سرخالوی خشک در در میان بقیه میوههای خشک خیلی مرسوم و معروف نیست، ولی این میوه دوست عالی سیستم ایمنی شماست و به خاطر داشتن مقادیر بالای پروتئین به جهت رویش و تقویت عمومی بدن بسیار اثرگذار است. همین کار از تغییر تحول رنگ میوه جلوگیری می نماید و جذابیت آن را به جهت مصرف کننده ارتقاء میدهد. ویتامین A. موجود در آن بصیرت را بهبود میدهد، استرس اکسیداتیو را کمتر میدهد و جریان خون در بدن را بالا میبرد. مقادیر مواد معدنی و مغذی آنهم کم است، ولی دلیلی که کماکان بعضی اشخاص آن را در رژیم خود قرار میدهند به وجود مقادیر فراوان مواد مؤثرهی گیاهی یا فیتوکمیکالها یا این که مواد شیمیایی گیاهی در آن است. بهترین مکان برای محافظت این گونه مواد غذایی فریزر است. این میوه خشک خوشمزه به جهت از دربین بردن یبوست و ذیل آوردن تراز کلسترول خون خوب است. خواص: انجیر خشک کلسترول را کاهش میدهد، سطح قند خون را تهیه می نماید و جهاز هاضمه را پاکسازی میکند. علاوه بر این به تهیه و تنظیم سطح قند خون هم کمک میکند. برخی از اشخاص ممکن هست به سولفیت حیاتی باشند و علائمی مثل درد معده، مشکلات پوستی و حمله ها آسم را آن‌گاه از مصرف همین جور خوراکیها تجربه کنند. برای تثبیت رنگ میوه به آن سولفور می زنند.میوه هایی که به طور طبیعی و سوای افزودن سولفور خشک می شوند (مثل خشک نمودن کشمش در سایه یا این که در درمقابل آفتاب) مهم رنگ تیره تری نسبت به میوه تازه هستند، اما طعم آنها به میوه نو بیشتر مشابه است.البته تا ترازو ای می اقتدار رنگ برخی میوه ها را آنگاه از برش دادن، اهمیت افزودن مقدار پاره ای از یک ادویه قدرتمند تثبیت کرد؛ مثلاً افزودن میزان کمی آب لیمو ترش به تکه های بریده شده سیب. را به شکل درسته و میوههای بزرگ نظیر سیب، گلابی، پرتقال، نارگیل و … میوههای خشک می بایست در ظروف کلیدی درب و در جای خشک، خنک و تاریک نگهداری شوند؛ زیرا رطوبت، دمای بالا و قرار گرفتن در معرض نور خورشید کیفیت آن‌ها را کاهش میدهد. میوه خشک بعد از این‌که از درون فر بیرون می شود و در دمای گوشه و کنار قرار می گیرد، کمی خشک خیس و سفت تر خواهد شد. شما از طرز پروسه خشک نمودن میوه ها می توانید میوه های تابستانی مثل آلو و آلبالو را که در دیگر فصول همچون فصل زمستان موجود نمی باشند مصرف کنید. در مخلوطهای تریل و غلات: میوههای خشک کامل یا خرد شده را حساس مغزها و دانهها ترکیب نمایید تا میانوعده هایی مهم انرژی بالا صحیح کنید. آلو خشک بااینکه فیبر غیر محلول ندارد، ولی در عوض ۱۲ گرم فیبر محلول دارد. مواد مغذی: هر فنجان زردآلوی خشک حاوی ۴.۴ گرم پروتئین و ۹ گرم فیبر و بیش از ۳۰۰ کالری انرژی دارد. همین مقدار از گلابی خشک بیش از ۴۰ درصد از نیاز روزانهی شما به پتاسیم و حدود ۲۰ % از آهن را تأمین میکند. گلابی خشک جریان خون را بهبود میبخشد و استخوانها را محکمتر میکند. آهن آن برای جریان خون اضطراری میباشد و ویتامین C. آن دستگاه ایمنی تن را تقویت و رویش و بنا سلولی را بهبود میدهد. اهمیت مصرف همین خوراکی ها چربی، قند کمتر و مواد مغذی بیشتری برای سوخت و ساز مصرف می میوه خشک کن 731 کنید. به عبارت دیگر، در هر بار به کارگیری تنها مقدار کمی میوه را میتوانید خشک کنید. مواد مغذی: در یک فنجان انجیر خشک، ۵ گرم پروتئین، ۳۸۰ کالری انرژی و حدود ۶۰ % از نیاز روزانهی شما به فیبر وجود دارد. مواد مغذی: در هر فنجان سرخالوی خشک حدود ۶.۵ گرم پروتئین وجود دارد. ویتامین C. آن عملکرد دستگاه ایمنی را اندکی بهبود می دهد و ویتامین K. موجود در آن نقشی اساسی در انعقاد خون و محافظت حجمی معدنی استخوانها دارد. همین معروفترین خاصیت آلو است، البته علاوه بر همین حرکات عضلانی عملکرد روان را هم بهبود میدهد، دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کند و چگالی استخوانی را بالا میبرد. این خوراکیهای خوش طعم و پرطرفدار یه خرده متعددی از فیبر و مواد مغذی آیتم نیاز بدن را تامین میکنند؛ ولی کالری میوه های خشک شده بالا است و مصرف بیش از حد آن ها ایراداتی را به جهت تن درستی ساخت میکند؛ به این دلیل، خوب تر هست از میوههای خشک به میزان قلیل استفاده کنید. می توانید به جهت تنظیم چیپس میوه به کارگیری نمایید . چنانچه به گوگرد آلرژی دارید، می توانید میوه های خشک شده بدون گوگرد را خریداری کنید. به جهت خودداری از همین عمل می توانید پیش از خشک شدن، برگه های پرتقال را به محلول شکر و آب یا عسل و آب آغشته کنید. بهترین روشی که میتوانید میوه خشک درست نمایید این خشک کردن در فر است که سوای بیشتر کردن هیچ مادهای به میوه تنها چندین ساعت احتیاج دارید به جهت گرفتن عاقبت تا به هر صورت و میزانی که مدنظرتان است میوهها را خشک کنید. به جهت کسانی که هر نوع نگرانی در آیتم دقیقا کجا و همچنین راهنمایی در مورد چگونگی استفاده از میوه خشک عکس ، شما احتمالا می توانید اصلی ما در برگه وب تماس بگیرید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن