9 مسائل می‌خواهم اگر می‌خواهم آغاز یک بار دیگر چادر بازی کودک

شلوار: پیراهن پاچین زنان سیستانی با شلواری که در منطقه کوتَنَه نام دارد پوشیده میشد. مردان نیز از دشداشه (پیر

توسط مدیر سایت در 7 اردیبهشت 1402

شلوار: پیراهن پاچین زنان سیستانی با شلواری که در منطقه کوتَنَه نام دارد پوشیده میشد. مردان نیز از دشداشه (پیراهن سفید و گشاد و بلند)، چفیه و اعگال (نوعی عرقچین) استفاده میکنند. برخی لباسها در میان مردان و زنان مشترک است که ازجمله آنها میتوان به چاوک، کولته، چلپی و یلک اشاره کرد. لباس محلی زنان و دختران کرد خراسان شامل یاشار یا چارقد، کراس، شلوار، دامن، جلیقه میشود. لباس زنان آنها از رنگهای شاد و متنوع تشکیل شده و شامل سه قسمت چارقد قرمز یا آبی گلدار، کلاه نقرهای و نقره دوزی شده و پیراهن زنانه به رنگهای سبز و قرمز یا آبی است که امروزه بیشتر در مراسمها از آن استفاده مینمایند. کلبه پرنسس یا چادر پرنسس از جمله محصولات بادی شرکت اینتکس محسوب می گردد که مناسب برای کودکان بوده و از ظاهر بسیار شکیلی و رنگبندی بسیار شاد و خاصی برخوردار می باشد طراحی این کلبه به گونه ای است که از وسط دو تکه شده و تبدیل به دو چادر بازی مجزا می شود که هم به زیبایی کار و هم به کارایی آن می افزاید. Post has be en g enerated ​by GSA C​ontent  G en​er at᠎or Dem᠎oversi᠎on !

خوابگاه دانشجویی، بازار کتاب گلستان و المان های مرتبط با کتاب به این حس و حال کمک زیادی کرده است. ترکمنهای ایران در استان گلستان و بخشی در خراسان شمالی، در دشت ترکمن صحرا، سکونت دارند. لباسهای معمول اغلب زنان و مردان این استان همان کت و شلوار و پیراهن برای مردان و چادر، مانتو، شلوار و پیراهن برای زنان است. پوشاک مردم استان سمنان به نحوی با وضعیت آب و هوایی منطقه ارتباط دارد. پوشاک اصلی و غالب مردم در منطقه جنوب خراسان شباهتهایی با پوشاک در افغانستان به ویژه غرب افغانستان دارد. عربهای خوزستان که در شهرهای مرکز و غرب و جنوب و جنوب شرقی خوزستان هستند از دشداشه استفاده میکنند، لباس مردانه بلند و راحتی که عربها معمولاً با چفیه بین النهرینی (شماغ) و عقال و عبای عربی (بشت) میپوشند. دشداشههای گوناگون تفاوت جزئی دارند، مثلاً عربهای ایران و عراق دشداشهٔ یقهدار میپوشند. اعتصابات کامیونداران ایران با گسترش به شهرهای متعدد دیگری از جمله سنندج و شیراز ادامه پیدا کرد. پوشاک کرد خراسانی به انواع لباسهای محلی اهالی شمال خراسان اطلاق میشود. در لیست زیر انواع چادر بازی کودک در طرح های شیک و فانتزی برای دخترانه و پسرانه وجود دارد. شامل چارقد (که طرح و جنس و رنگ و اندازه آن در مناطق مختلف فرق میکند)، پیراهن کمر چیندار (که اصطلاحاً به آن شوی میگویند)، شلیته، تنبان، جلیقه، اُرسی، چادر محلی و پاپوش زنانه (که بسته به فصل گرم یا سرد متفاوت است).

پیراهن معمول: این پیراهن از گذشته تاکنون دستخوش تغییر و تحول گشته و از گشادی شلوار آن کاسته شدهاست. به مرور زمان از گشادی آستین آن کاسته شد و به شکل راسته با مچ درآمد. پیراهن چل تریز: پیراهن گشاد و پرچینی که قد آن تا میان ساق پا میرسد، آستین آن از دو تکه و یک مرغک تشکیل میشود و مچدار است و برای گشادی دامن آن از ترکهای راسته و گود استفاده میکنند. پیراهن برچاک: پیراهنی بلند و گشاد تا پایین زانو که درقسمت پایین دامن گشادتر است با آستین بلند و گشاد و بدون سردست که دو طرف دامن، پیراهن چاکدار است و به آن برچاک میگویند. کلنجه: بالاپوش یراقدوزی شدهای است که در بسیاری از موارد رویه جلوی آن را سکهدوزی و تزیین میکنند. مرکز خرید آلتون به خاطر فروشگاههای کیف و کفش چرمش معروف است و افرادی که به دنبال خرید وسایل لوکس هستند برج آلتون را انتخاب میکنند. در خراسان نوع پوشش همراه با نوعی منزلت اجتماعی است.

کلاش: پاپوشی است به رنگ سفید که با ظرافت کامل توسط برادران هورامانی ساخته میشود که از بدبو شدن پا جلوگیری میکند و پا را خنک نگه میدارد از خصوصیات آن فصلی بودن آن است و نمیتوان از آن در فصل زمستان ویا فصول باران زا استفاده کرد. با توجه به اینکه هرمزگان، عرب زبان و بلوچ را درونش جای داده اما لباس محلی آن خاص و منحصر به فرد است لباسی که به گفته برخی محققین بی شباهت به لباسهای هندی و عربی نیست گرچه نمیتوان به صورت دقیق این گفتهها را تأیید کرد. در پوشاک بانوان هرمزگان ملحقاتی وجود دارد که علاوه بر جنبه تزیینی جنبه کاربردی نیز دارد از مهمترین این ملحقات برقع است که نوعی حجاب نیز محسوب میشود و اغلب زنان ساحلنشین قشم، بندرلنگه، جاسک و بندرعباس از آن استفاده میکنند و در مناطقی مانند رودان، حاجیآباد و بستک دیده نمیشود. زنان و دختران جوان در لباسهای خود از رنگهای روشن استفاده میکنند و رنگ لباس خانمهای مسن، بهدلیل احترام به سن و سال آنها تیره است. و بعد موهای جلوی سر را تاب میدهند و از زیر لچک بیرون میآورند و در پشت مینا پنهان میکنند و آن موها را ترنه مینامند و با مهرههایی با رنگهای مختلف آن را تزئین میکنند که جلوهای خاص به زیبائی مینا میدهد. ​This has been c​reat ed with GSA Conte nt Generat᠎or ᠎DEMO .

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن